CERTYFIKATY
Wyroby firmy ZBYSZKO są bezpieczne dla każdego
Klienta. Cechują się wysoką jakością, niezwykłym
smakiem, a także starannie opracowanym składem
surowcowym, który świadczy o wielkich tradycjach
i bezpieczeństwie zastosowanych technologii.
Jako firma z wieloletnim doświadczeniem, ZBYSZKO
doskonale zna i od dawna wciela w życie obowiązujące
normy produkcji, które zezwalają na szeroki margines
możliwości pod względem składu wyrobu. Jednakże
filozofia marki oraz wieloletni kontakt z Klientem
detalicznym i hurtowym nigdy nie pozwalały jej
na odstąpienie od – obowiązujących od początku
istnienia przedsiębiorstwa – wysokich standardów.
Dbałość o środowisko naturalne, higiena pracy
oraz stała kontrola weterynaryjna surowca, a
także funkcjonujący w nowoczesnym zakładzie
system HACCP składają się na gwarancję zdrowia
i bezpieczeństwo wyrobów.
KONTAKT
Szanowni Klienci oraz Kontrahenci.
Informujemy o otwarciu Biura Obsługi Klienta.
W celu złożenia zamówienia bądź sprawdzania jego
realizacji prosimy o kontakt mailowy bądź
telefoniczny.
Biuro Obsługi Klienta 7:00 – 21:00
(+48)608 076 563 | (+42)213 25 47 wew. 2 lub 3
zamowienia@zm-zbyszko.pl lub bok@zm-zbyszko.pl
Dział Exportu 7:00 – 21:00
(+48)608 438 820
export@zm-zbyszko.pl
ZAKŁAD MIĘSNY „ZBYSZKO”
ZBIGNIEW KRUK
Bedoń Wieś, ul. Słowiańska 9
95-020 Andrespol
Kontakt
tel/fax. +42 213 25 47
Fax. +42 213 47 72
biuro@zm-zbyszko.pl
DZIAŁ KSIĘGOWOŚCI
Tel. +42 213 25 47 wew. 5
biuro@zm-zbyszko.pl
DZIAŁ SKUPU, UBOJU BYDŁA
Andrzej Bigos
Kierownik działu
Tel. +48 668 839 402
a.bigos@zm-zbyszko.pl
Grażyna Renn
Specjalista ds. skupu i uboju
Tel. 660 187 596
Tel. +42 213 25 47 wew.1
g.renn@zm-zbyszko.pl
ODDZIAŁ PRODUKCYJNY
Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsa
Nowy Bedoń, ul. Brzezińska 46
95-020 Andrespol
DZIAŁ HANDLOWY
Robert Rubinkowski
Menadżer ds. rozwoju
Tel. +48 783 676 726
E-mail: r.rubinkowski@zm-zbyszko.pl