Jesteśmy
z Wami od 20 lat!

Zakłady Mięsne „ZBYSZKO” to firma, która wyrosła na tradycjach rodzinnych. Założona została w latach 90 przez Zbigniewa Kruka, który – znając łódzki rynek przetwórstwa mięsnego – wybrał go jako idealne miejsce do realizacji swych ambitnych i pionierskich planów biznesowych. Konsekwentne podążanie ku nowatorskim rozwiązaniom, zawsze szło w parze z utrzymywaniem bardzo wysokich i niezmiennych standardów jakości. Zbudowane w ten sposób stabilne filary firmy sprawiły, że obecnie jest to marka kojarzona z wybitnej jakości wędlinami i wysoko wyselekcjonowanym mięsem, spełniającym obowiązujące normy Wędliny ZBYSZKO to starannie skomponowane kolekcje aromatycznych smaków, których różnorodność jest odpowiedzią na gusta klientów. Kiełbasy, pasztety, wędzonki czy produkty drobiowe to galeria szytych na miarę wyrobów, sygnowanych znakiem jakości, popartym wieloletnim doświadczeniem. Wyroby firmy ZBYSZKO wyróżniają się niezmienną, gwarantowaną jakością, unikalnym smakiem i odpowiednio dobranym składem surowcowym, który świadczy i przestrzeganiu wymaganych norm produkcji.

Niezwykle ważnym dla firmy był rok 2015. Sfinalizowano w nim budowę nowego Zakładu Przetwórczego, który wraz ze zmodernizowanym Zakładem Uboju Trzody i Bydła oraz Rozbioru Mięsa stanowi obecnie jeden oddział formy – Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsa, Firma, stawiając na nieustanny rozwój, doskonalenie procedur oraz szkolenia pracowników, rozwija się systematycznie i konsekwentnie, sprawnie dostosowując się do zmiennych czynników rynkowych. ZBYSZKO to stabilna i pewna marka, której asortyment wędliniarski, dzięki swojej różnorodności, wytycza trendy smaku i jakości.

Starannie opracowany skład surowcowy wędlin ZBYSZKO świadczy o wierności tradycji oraz bezpieczeństwie stosowanych w firmie technologii. Pomimo, że wcielane w życie normy produkcji zezwalają na szeroki margines możliwości pod względem składu wyrobu, jego jakość pozostaje na niezmiennie wysokim poziomie. Dzieje się tak dlatego, że filozofia marki oraz wieloletni kontakt z Klientem nigdy nie pozwalały jej na odstąpienie od – towarzyszących początkom firmy – wysokich standardów. Przestrzegane z wielką starannością normy i zasady produkcyjne składają się na gwarancję zdrowia i bezpieczeństwo wyrobów ZBYSZKO. Z kolei profesjonalizm pracowników i niezmienna ambicja bycia liderem w branży gwarantują niepowtarzalny aromat oraz kompozycję smakową oferowanych wyrobów.

CERTYFIKATY

Wyroby firmy ZBYSZKO są bezpieczne dla każdego Klienta. Cechują się wysoką jakością, niezwykłym smakiem, a także starannie opracowanym składem surowcowym, który świadczy o wielkich tradycjach i bezpieczeństwie zastosowanych technologii.

Jako firma z wieloletnim doświadczeniem, ZBYSZKO doskonale zna i od dawna wciela w życie obowiązujące normy produkcji, które zezwalają na szeroki margines możliwości pod względem składu wyrobu. Jednakże filozofia marki oraz wieloletni kontakt z Klientem detalicznym i hurtowym nigdy nie pozwalały jej na odstąpienie od – obowiązujących od początku istnienia przedsiębiorstwa – wysokich standardów.

Dbałość o środowisko naturalne, higiena pracy oraz stała kontrola weterynaryjna surowca, a także funkcjonujący w nowoczesnym zakładzie system HACCP składają się na gwarancję zdrowia i bezpieczeństwo wyrobów.

KONTAKT

Szanowni Klienci oraz Kontrahenci.

Informujemy o otwarciu Biura Obsługi Klienta.
W celu złożenia zamówienia bądź sprawdzania jego
realizacji prosimy o kontakt mailowy bądź
telefoniczny.

Biuro Obsługi Klienta          7:00 – 21:00

(+48)608 076 563 | (+42)213 25 47 wew. 2 lub 3

zamowienia@zm-zbyszko.pl lub bok@zm-zbyszko.pl

Dział Exportu                      7:00 – 21:00

(+48)608 438 820

export@zm-zbyszko.pl

ZAKŁAD MIĘSNY „ZBYSZKO”
ZBIGNIEW KRUK

Bedoń Wieś, ul. Słowiańska 9

95-020 Andrespol

Kontakt

tel/fax. +42 213 25 47

Fax. +42 213 47 72

biuro@zm-zbyszko.pl

DZIAŁ KSIĘGOWOŚCI

Tel. +42 213 25 47 wew. 5

biuro@zm-zbyszko.pl

DZIAŁ SKUPU, UBOJU BYDŁA

Andrzej Bigos

Kierownik działu

Tel. +48 668 839 402

a.bigos@zm-zbyszko.pl

Grażyna Renn

Specjalista ds. skupu i uboju

Tel. 660 187 596

Tel. +42 213 25 47 wew.1

g.renn@zm-zbyszko.pl

ODDZIAŁ PRODUKCYJNY

Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsa

Nowy Bedoń, ul. Brzezińska 46

95-020 Andrespol

DZIAŁ HANDLOWY

Robert Rubinkowski

Menadżer ds. rozwoju

Tel. +48 783 676 726

E-mail: r.rubinkowski@zm-zbyszko.pl

DZIAŁ MARKETINGU

Piotr Wieloch

Menadżer ds. marketingu i wizerunku firmy

p.wieloch@zm-zbyszko.pl

DZIAŁ NAJMU NIERUCHOMOŚCI POD SKLEPY FIRMOWE

Izabela Sidorowicz

Koordynator ds. obsługi nieruchomości

Tel. +48 663 753 434

E-mail: i.sidorowicz@zm-zbyszko.pl