logo

Produkty Zbyszko wyróżnione certyfikatem
Jakoś Tradycja

Szynka z Bedonia Wsi

Szynka z Polskiej wieprzowiny, ze świń karmionych paszami bez GMO, wyprodukowana z mięśnia dolnego szynki z tłuszczykiem, peklowana zalewowo z użyciem naturalnych przypraw, parzona w kotle, wędzona dymem, skrawkami bukowo – olchowymi. 100 g. wędliny wyprodukowano ze 120 g. mięsa.

Ogonówka z Bedonia Wsi

Wyprodukowana z Polskiej wieprzowiny, ze świń karmionych paszami bez GMO, wytworzona z szynki górnej zrazowej bez tłuszczu, peklowana zalewowo z użyciem naturalnych przypraw, parzona w kotle, wędzona dymem, skrawkami bukowo – olchowymi. 100 g. wędliny wyprodukowano ze 120 g. mięsa.

Kiełbasa z Bedonia Wsi

Kiełbasa z Polskiej wieprzowiny, ze świń karmionych paszami bez GMO, wyprodukowana z mięsa wieprzowego bez kości, peklowana na sucho z użyciem naturalnych przypraw, parzona w kotle, wędzona dymem, skrawkami bukowo – olchowymi.

Kiełbasa z gęsi

Wyprodukowana z gęsiny (70%) i wieprzowiny (25%), bez dodatków chemicznych, podsuszana, wędzona dymem, skrawkami bukowo – olchowymi. 100 g. kiełbasy wyprodukowano ze 130 g. mięsa.

Kaszanka z Bedonia Wsi

Wyprodukowana z połączenia kaszy gryczanej i jęczmiennej, smażonej cebuli, parzonej, kostkowanej wątróbki oraz naturalnych przypraw. Zamknięta w naturalnym jelicie, ręcznie formowanym i wiązanym przędzą. Parzona w kotle.

KONTAKT

Szanowni Klienci oraz Kontrahenci.

Informujemy o otwarciu Biura Obsługi Klienta.
W celu złożenia zamówienia bądź sprawdzania jego
realizacji prosimy o kontakt mailowy bądź
telefoniczny.

Biuro Obsługi Klienta          7:00 – 21:00

(+48)608 076 563 | (+42)213 25 47 wew. 2 lub 3

zamowienia@zm-zbyszko.pl lub bok@zm-zbyszko.pl

Dział Exportu                      7:00 – 21:00

(+48)608 438 820

export@zm-zbyszko.pl

ZAKŁAD MIĘSNY „ZBYSZKO”
ZBIGNIEW KRUK

Bedoń Wieś, ul. Słowiańska 9

95-020 Andrespol

Kontakt

tel/fax. +42 213 25 47

Fax. +42 213 47 72

biuro@zm-zbyszko.pl

DZIAŁ KSIĘGOWOŚCI

Tel. +42 213 25 47 wew. 5

biuro@zm-zbyszko.pl

DZIAŁ SKUPU, UBOJU BYDŁA

Andrzej Bigos

Kierownik działu

Tel. +48 668 839 402

a.bigos@zm-zbyszko.pl

Grażyna Renn

Specjalista ds. skupu i uboju

Tel. 660 187 596

Tel. +42 213 25 47 wew.1

g.renn@zm-zbyszko.pl

ODDZIAŁ PRODUKCYJNY

Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsa

Nowy Bedoń, ul. Brzezińska 46

95-020 Andrespol

DZIAŁ HANDLOWY

Robert Rubinkowski

Menadżer ds. rozwoju

Tel. +48 783 676 726

E-mail: r.rubinkowski@zm-zbyszko.pl

DZIAŁ NAJMU NIERUCHOMOŚCI POD SKLEPY FIRMOWE

Izabela Sidorowicz

Koordynator ds. obsługi nieruchomości

Tel. +48 663 753 434

E-mail: i.sidorowicz@zm-zbyszko.pl